Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Hírek

FÓRUMRA KÉSZÜLVE

FÓRUMRA KÉSZÜLVE

2018.10.14-én a megye több polgárőr egyesületeinek tagjai gyűltek össze Körmenden egy fotózásra, melynek célja, jó minőségű képek készítése a a november 17-én megnyitásra kerülő fotókiállításra.

Több helyszínen három fotós és egy operatőr kísérte a polgárőröket vasárnap kora délután Körmend város kül- és belterületén. Portré, csoport és szituációs fotók készültek. A Körmendi Polgárőr Egyesület elnöke segítette a helyszínek kiválasztását. Németh Tibor, a megyei szövetség fotósa koordinálásával pedig készültek a képek. Sor került jelzőőri, kutyás, kerékpáros, gépkocsis és gyalogos szolgálat ellátását “imitáló” szituációk rögzítésére, valamint eltűnt személy felkutatása csatárláncban és a külterületek távcsővel pásztázásának fotózására is.

Péntek Róbert a VMPSZ sajtóreferense elmondta:

Egy kreatív délutánon vagyunk túl, ami fantasztikus hangulatban telt. Öröm látni, hogy a megye polgárőr egyesületei és polgárőrei mennyire lelkesen vettek részt a programon.  Idősek és fiatalok együtt tesznek azért, hogy segítsék a kommunikáció fejlődését a megyében. Szeretném megköszönni a részt vett egyesületek vezetőinek és tagjainak, hogy eljöttek és aktívan kivették részüket a mai programból.

Résztvevő egyesületek

  • Rönöki Polgárőr Egyesület
  • Körmendi Polgárőr Egysület
  • Csákánydoroszló Polgárőr Egyesület
  • Kőszegi Polgárőr Egyesület
  • Polgárőr Egyesület Felsőmarác

A fotózásról egy rövid videó összeállítás is készült:

A fotókiállítás megtekinthető lesz 2018.11.17-én Szentgotthárdon a II. Nyugat-magyarországi Polgárőr Kommunikációs Fórum keretein belül. Bővebb információ —>