Vas Megyei Polgárőr Szövetség Küldöttgyűlés

A Vas Megyei Polgárőr Szövetség tisztújító, alapszabály módosító küldött Közgyűlést tartott 2017. május 13-án Szombathelyen a városi rendőrkapitányságon. Az esemény levezető elnöke Németh Árpád elnökségi tag volt.

Bedi Ákos a Vas Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke beszédében összefoglalta a 2016-os évet, illetve kiemelte a kétirányú kommunikáció fontosságát is

Dr. Tiborcz János, r.dandártábornok Úr, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság  főkapitánya elmondta, hogy Vas megye az ország legbiztonságosabb megyéi közé tartozik valamint, hogy a tavaly óta új elnök és elnökséggel működő Vas Megyei Polgárőr Szövetséggel remek az együttműködés, amit nagyon fontosnak tart, hisz talán ennek az eredménye is az, hogy a megyében ilyen jó a közbiztonság.

Dr. Bognár Balázs tűzoltó ezredes Úr, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Igazgatója elmondta, hogy egyre több átfedés van az önkéntes szervezetek között. Egyre több olyan önkéntes egyesület alakul, mely nem csak feladatokban, de nevében is jelzi ezt az összefonódást. Az önkéntes tűzoltó és polgárőr egyesületek egyre több helyen alakulnak meg, melyet támogat a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság is.

Az eseményről hosszabb összefoglalás hamarosan…