Esküvőn segítettek Rönökön

Nem mindennapi szolgálatot láttak el május 6.-án a Rönöki Polgárőr egyesület tagjai.Egyik tagtársuk esküvőjének lebonyolításában segédkeztek.

Jelenlegi tagunk, Kocsis Klaudia, és volt tagunk, a most már rendőrként tevékenykedő Petók Zoltán döntött úgy, hogy örök hűséget fogadnak egymásnak az Úr, az anyakönyv vezető, és a megjelent családtagok, barátok, kollégák, ismerősök előtt.

Több tagunk vendégként, 5-en pedig szolgálattal járultak hozzá, hogy az a nap jól sikerüljön, és kellemes emlék maradjon mindenkiben. A szolgálatot teljesítő tagok délután 3-tól a helyszínt készítették elő a Szentimre templom kerti színpadánál, ahol a polgári szertartás zajlódott, majd fogadták az érkező vendégeket, segédkeztek a parkoltatásban, és a parkoló őrzésében. Biztosították az esküvői autósor biztonságos főútra való kihajtását, majd éjfélig 4 fővel települési járőrszolgálatot láttak el, a lakodalmazók üresen hagyott házainak védelme érdekében. A kollégák jókívánságaival ellátott nászajándékát, a jelenlévő tagjaink adták át a lakodalomban az Ifjú párnak.

Olvass tovább: http://ronoki-polgaror-egyesulet.webnode.hu/news/tagunk-eskuvojen-segitettunk/