Családi napot tartottak a sárvári polgárőrök

Már hagyomány, hogy az újév első hónapjában a Sárvári Polgárőr Egyesület családi napot tart. Ez idén sem volt másképpen, csak a helyszín változott tavalyhoz képest.

A polgárőrség ugyanis az önkormányzattól egy új irodát kapott, tanácskozó teremmel együtt, itt került megrendezésre az esemény.

Kovács Ferenc elnök köszöntötte a megjelenteket, kiemelve a hozzátartozókat, hiszen mint mondta, „amikor a polgárőrök szolgálatban vannak, akkor a családjuktól veszik el ezt az időt”. Így ebben az időszakban nélkülözik a polgárőröket a feleségek, férjek, gyerekek!

Rövid beszédében kitért az elmúlt évben elvégzett feladatokra, megköszönte mindenki odaadó munkáját, büszkén emlékezett meg arról a tényről, hogy tavaly Sárvár város megkapta a Polgárőr Város kitüntető címet, ami elismerése a sárvári kollégák elvégzett munkájának. Ezt követően kellemes szórakozást kívánt mindenkinek.

A finom vacsorát kötetlen beszélgetés, zene, tánc követte. Eljöttek a pártoló tagok is akik aktívan nem tudnak már szolgálatba járni. De az egyesület nem feledkezik meg róluk, amit ez a példa is mutat! A talpalávalót polgárőrtársuk Tóth Toki Viktor szolgáltatta.

Köszönet: Horváth Ferencnek