Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Rövid hírek

Régi-új elnök Rábapatyon

Régi-új elnök Rábapatyon

2022.december harmadikán tartotta Tisztújító Közgyűlését a Rábapatyi Polgárőr Egyesület.

A Közgyűlés egyhangú szavazással újra bizalmat szavazott Burka Norbertnek, az egyesület régi-új elnökének. Az új tisztségviselőket szintén egyhangú szavazással választották meg. Az egyesület új titkára Bíró Károly Tamás lett. A fiatalítás jegyében új szolgálatvezetőnek Gaál Cipriánnak szavazott bizalmat a közgyűlés. A Felügyelő Bizottság elnöke Boros-Dani Andrea, Hajas László és Desits Zoltán FB tagok.

Az egyesület elnökhelyettese Varga Ferenc, valamint az egyesület gazdasági vezetője pedig Gaál Ferenc maradtak. A közgyűlésen meghatározásra kerültek a következő évi feladatok, kiértékelésre és megvitatásra került a 2022-as év. A közgyűlésen részt vett Varga Miklós VMPSZ elnökségi tag, Sárvári járási koordinátor is, aki kilátásba helyezte, hogy 2023-ban a sárvári és a rábapatyi egyesület szorosabbra fűzi majd az együttműködést a közös szolgálatok terén. Megköszönte a polgárőrök önzetlen munkáját, és gratulált az elnöknek, valamint az új tisztségviselőknek.

Burka Norbert egyesületi elnök zárszóként megköszönte a tagságnak az elvégzett munkát, valamint a bizalmat az újabb öt év megbízatásra. Megköszönte a Vas Megyei Polgárőr Szövetség által nyújtott támogatásokat, valamint megköszönte Varga Miklósnak, hogy részt vett a közgyűlésen és segítette éveken át az egyesülete munkáját.

A Tisztújító Közgyűlés vacsorával és kötetlen beszélgetéssel zárult.