Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Hírek

Gércei polgárőrök is részt vettek a rendőrségi akcióban

Gércei polgárőrök is részt vettek a rendőrségi akcióban

2020. december 18-án Sárvár térségében igazoltatott tizenöt személy iraki állampolgárnak vallotta magát. Az intézkedések során azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz. Ugyanebben az időszakban egy személy ellen embercsempészés bűntettének gyanúja miatt büntetőeljárás indult. – írja a Police.hu

A Gércei Polgárőr Egyesület elnökét a rendőrségi körzeti megbízott tájékoztatta, hogy a település mellett húzódó 84-es főútról a bejelentés alapján, több ismeretlen személy szivárgott be a község külterületére. Azonnali reagálásra hat fő polgárőr indult a személyek felkutatására. Az akció sikerrel zárult. A gércei polgárőrök segédkeztek az ismeretlen személyek elfogásában is. 

"Szeretném megköszönni polgárőr társaim, valamint a helyi lakosok segítségét is, hogy eredményesen el tudtuk végezni a feladatot "– mondta a Gércei Polgárőr Egyesület elnöke.