Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Gyász

Elhunyt Kovács Sándor

Elhunyt Kovács Sándor

Gyászol a Claudius Polgárőr Egyesület. 2023. október 10-én a délelőtti órákban elhunyt Kovács Sándor, az Egyesület korábbi szolgálatvezetője.

Kovács Sándor Szombathelyen született, 1955.06.05-én, munkáscsaládba, második gyermekként. Lakatos végzettséget szerzett fiatalon, majd ebben a szakmában kezdett el dolgozni. A Rábagyárban dolgozott 2020. évig, nyugdíjba vonulásáig. 1980. évben vette feleségül Molnár Zsuzsannát, akivel négy gyermeket neveltek fel becsülettel. Két unokája született.

Kovács Sándor az Egyesülethez 2006. évben csatlakozott egyik fiával és vejével. Sándor gyorsan az egyik legaktívabb taggá vált. A tagság megbecsüléseként közel 10 évig látta el a szolgálatvezetői teendőket. A szolgálatok során a szemében éber, figyelő tekintet volt mindig, támogatásával jobbra és jobbra ösztönözte a tagokat.

Nemcsak egy kiváló, többször kitüntetett kollégát vesztettünk el személyében, aki összefogta a csapatot a szolgálatok során, hanem barátot is, aki mindig, mindenkinek segített. Munkája elismeréseként 2008. évben tárgyjutalmat vehetett át a Vas Megyei Polgárőr Szövetség elnökségétől, majd 2014. évben az Országos Polgárőr Szövetség adományozott részére Bronz érdemkeresztet.

„A búcsúszó, mit nem mondtál ki, elmaradt.
Elmentél, de szívünkben örökké velünk maradsz.”