Köszöntjük a Vas Megyei Polgárőr Szövetség weboldalán!
  •   +(36) 94 359 511    vasmpsz.iroda [@] gmail.com
Rövid hírek

Beszámolót tartottak Vásárosmiskén

Beszámolót tartottak Vásárosmiskén

Az elmúlt év értékelésére gyűltek össze a polgárőrök 2021. január 22-én Vásárosmiskén.

Pócza József a Vásárosmiskei Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület elnöke tájékoztatást adott a meghívott tagságnak a 2021-es évben elvégzett tevékenységekről, történésekről.

Elnök úr elmondta, a legfontosabb feladat az elmúlt évben is a helyi közrend és közbiztonság fenntartása, valamint a bűnmegelőzési járőrszolgálatok ellátása volt. Szoros együttműködésben a rendőrséggel, katasztrófavédelemmel, továbbá a helyi civil szervezetekkel és az önkormányzattal is.

2021-es évben az egyesület tagjai összesen 1125 óra szolgálatot láttak el. Bel- és külterületi járőrszolgálatokon kívül részt vettek a helyi rendezvények biztosításában, társadalmi munkákban és temetések alkalmával a parkolók biztonságának védelmében.

Megyei és országos rendezvényeken képviselték egyesületüket, így a Vas Megyei Polgárőr Szövetség közgyűlésén és az Országos Polgárőr Szövetség Polgárőr Napján is találkozhattak tagjaikkal. 

Pócza József elnök kiemelte, nagyon köszöni a VMPSZ által biztosított támogatást és több pályázat pozítiv elbírását is. Köszöni továbbá a Vásárosmiskei Önkormányzat támogatását és az egyesület aktív tagjainak becsületes, önfeláldozó munkáját.

A beszámolón részt Varga Miklós sárvári járási koordinátor is, aki megköszönte az egyesület mukáját. A beszámoló taggyűlés kötetlen beszélgetéssel zárult.